Weiter

Next

Next Audiocom er noget så eksotisk som en portugisisk producent af lyd-udstyr. Next har mere end 30 års erfaring indenfor lyd, og hos Next Audiocom laver man både lydinstallationer til private hjem og erhvervsmæssig brug. Ligesom man er førende indenfor transportable højttalerløsninger og hovedtelefoner. Måske er det Next Audicom, som har designet dine nye hovedtelefoner eller den højttaler, du lige står og mangler?

2 product(s)

Page 1 of 1

Absteigend sortieren
 1. Sorte X4 bluetooth hovedtelefoner fra Next, vist forfra
  Next X4 Bluetooth-Kopfhörer
  Preisempfehlung inkl. MwSt
  Preisempfehlung inkl. MwSt
  68,00 €
 2. Next Trend bluetooth højttaler
  Next Trend bluetooth højttaler
  Preisempfehlung inkl. MwSt
  Preisempfehlung inkl. MwSt
  165,00 €

2 product(s)

Page 1 of 1

Absteigend sortieren

Next Audiocom har en historie på mere end 30 år som en del af det portugisiske lydfirma CVA Eletronica Lda. Next Audiocom og LVA Eletronica sælger sine højt udviklede varer til mere end 45 lande over hele verden. LVA - og dermed også Next - blev startet i Portugal i 1986. Manden bag firmaet var stifteren Antonio Martins Correia, som startede med udvikling og produktion af professionelle forstærkere.

I 1990'erne begyndte CVA Eletronica at udvikle og sælge professionelle lydsystemer, som stadig er en del af forretningen, og som også indgår under den paraply, som nu hedder Next Audiocom. I 2004 stiftede man det mere målrettede Next-proaudio, som stod for forskning og udvikling af lydanlæg over en bredere kategori. Fra 2020 har den mere forbrugerrettede del af firmaet ligget under Next Audiocom, hvor man samlede teknikere, forskere og produktion af højttalere, hovedtelefoner og lydinstallationer i mere bred forstand.

Next Audicoms lange historie har muliggjort en erfaring og ekspertise, som man sjældent ser andre steder. Dét gælder lige fra lydanlæggene til de store scener og til de mindre hovedtelefoner med Bluetooth, som Next selv har udviklet, designet og fremstillet til firmaets markeder.

Next's vision er at udvikle og samle produktion af lydudstyr af høj kvalitet og sikre maksimal performance indenfor de enkelte produkters respektive anvendelsesområder. Hos Next Audiocom stræber man altid efter, at produkterne skal være noget særligt - ja ligefrem excellere indenfor deres felt.

Hos Next Audiocom bruger man computer-design og digitale udviklingsværkstøjer, de bedste elektroakustiske måleværktøjer og prototyper sammen med lyddøde rum til brug for forskningen i det optimale lydudstyr. Man samler og kvalitetstester grundigt alle højttalere, og kvalitet er i det hele taget i højsædet hos Next. Dét skal du også kunne mærke, når du køber højttalere hos Next, og det gælder uanset, om det er indbygningshøjttalere til en hotel, restauration eller konference - eller i form af personligt, transportablet lydudstyr som for eksempel hovedtelefoner.